Laura van Schelt en Rob de Ruiter

Testimonials
Laura van Schelt en Rob de Ruiter

In maart 2017 zijn we begonnen met deze geweldige business. Laura had in 2009 na een zwaar verkeersongeval hersenletsel opgelopen en ondanks alle goede bedoelingen en inspanningen van de Westerse geneeskunst verbeterde haar situatie niet.

Testimonial

Dat gebeurde pas nadat Paul een ‘plannetje’ had gemaakt. De Beyuna supplementen hadden direct een positief effect. Als chemicus kon ik dat eigenlijk niet geloven, maar ik zag het met eigen ogen en ik ben mij gaan verdiepen in het verschil tussen synthetisch en natuurlijke suppletie en vooral ook de gebruikte additieven. Dat verschil blijkt enorm.

Testimonial

Nooit meer stoppen

Enthousiast geraakt door het effect op Laura zijn we ook het Beyuna businessmodel gaan beoordelen. Er wordt op actie uitbetaald en niet op positie, het mantra dat de bovenste het geld verdient bleek onterecht en we zijn de business gaan starten. De support bij het opbouwen vinden we uniek en onze persoonlijke ervaring gaf het enorme vertrouwen dat we hiermee mensen konden helpen terug in hun kracht te komen. Laura had binnen twee jaar haar inkomen vervangen en dat is nu vervijfvoudigd. We gaan hier nooit meer mee stoppen.

Met deze business kunnen we mensen autonomie verschaffen qua gezondheid en financiën. Onze dank is onmetelijk groot en gaat uit naar Beyuna, degene die ons deze kans heeft aangeboden en naar alle fantastische collega's die van elke meeting weer een feest weten te maken!

"Onze persoonlijke ervaring gaf het enorme vertrouwen dat we hiermee mensen konden helpen terug in hun kracht te komen."
Laura & Rob Orthomoleculair therapeut en chemicus